Golfbanor

Golfbanor

Välj fritt bland våra banor tillsammans med boendet du önskar eller boka ett av våra färdiga golfpaket.


Nedan finner du ett litet urval av de banor vi erbjuder, övriga banor anläggningar finner du i länken Golfresor.

Vi erbjuder ett 30 tal anläggninar på Algarvekusten, Lissabon samt Madeira.

Onyria Palmares Beach & Golf Resort


Med bangränsen intill Atlantkusten och "Praia do Meia" strax utanför Lagos stad.

Designad av Robert Trenth Jones II erbjuder denna 27-håls anläggning  3 stycken 9-hålsslingor i absolut toppklass. "Praia" som slingrar sig utmed Atlantkusten och den välkända stranden "Praia do Meia", "Alvor" parkbana med dess vackra vyer mot Monchique-bergen och "Lagos" även det en parkslinga som dessutom erbjuder ett par vattenhål.

Prova vårt fantastiska hotell Vila Valverde i närheten av Lagos och Praia da Luz. Underbar herrgårdsmiljö med utsikt över Atlanten.

Espiche Golf - Lagos


När denna anläggning skapades var man extremt noga med att ta hänsyn till omgivningen och dess naturliga miljö samt att förstärka dessa inslag.

2015 prisades anläggningen för sitt klubbhus som "clubhouse of the year" av det prestigefyllda magasinet Golf Inc. Banan erbjuder utmaningar för golfare på alla nivåer. En förstklassig anläggning som är belägen ca 5 km från Lagos stad och ca 3 km från Hotel Vila Valverde. Banan är relativt kort men kräver en del av dina utslag, håll dig på fairway! En mindre bra runda är lätt att förlåta när du tar plats i det underbara klubbhuset! En av de riktiga pärlorna i Portugal!Visste du att Algarvekusten mäter nästa 160 km och består av massor med badstränder och fantastiska badvikar. Här skiner solen ca 3000 timmar per år och i december/januari håller sig temperaturen oftast på 17-18 grader, ganska behagligt för oss golfare, eller hur!


Morgado Golf & Country Club Ingår i Longstay Salgados Vila das Lagoas


Vi är glada att kunna presentera samarbete med Morgado Golf,  arrangör av herrarnas Europatourtävling 11-14 maj 2017.

En härlig anläggning med en bana som böljar fram i ett parkliknande landskap. En härlig atmosfär väntar i klubbhuset. Gångavstånd till systerbanan Álamos Golf vilket ger dig som är boende på anläggningen bra möjligheter att variera ditt spel på två olika 18-håls banor.

Álamos Golf Club Ingår i Longstay Salgados Vila das Lagoas


Bor ni på Morgado Golf & Country Club så har ni gångavstånd till både Álamos Golf och Morgado Golf. Anläggningen ligger ca 5 km från staden Portimão.

Denna bana är belägen bredvid Morgado Golf och hör till samma anläggning. Banan ligger i ett fint naturområde omgiven av bergen runt Monchique. Banan slingrar sig fram i ett böljande landskap, inte speciellt lång men ganska utmanande, lätt kuperad och med ondulerade greener gör rundan till en utmaning.

Gramacho - Pestana Golf

Ingår i Longstay Gramacho


Trevlig och populär anläggning i närheten av Carvoeiro och Ferragudo.

Banan mäter 5 212 m från gul tee och 4 777 m från röd tee. Anläggningen har flertalet gånger stått värd för mästerskapstävlingar och tillsammans har Ronald Fream och Nick Price skapat denna utmaning. Banan är relativt kort men kuperad och utmanande vilket passar de flesta golfare då det ger utrymme för en hel del chanstagningar.

Pestana Golf erbjuder även Longstays för dig som vill tillbringa 3 eller 4 veckor i Portugal. Hör av dig för prisförslag: info@portugolf.se

Möjlighet till obegränsat med golf på 5 olika banor under din vistelsetid. Tillval som all-inclusive och semi-inclusive finns också.

Silves - Pestana Golf

Ingår i Longstay Gramacho


Endast ett par kilometer utanför den trevliga byn Silves,väl värd ett besök, ligger denna anläggning.

Här befinner ni er på den portugisiska  landsbygden  bland citrusodlingar och korkekar. Banan bjuder på breda fairways och stora ondulerade greener. Här rekommenderas golfbil om du har jobbigt med kuperad terräng. 

Alto Golf - Alvor Ingår i Longstay Gramacho


I närheten av den vackra byn Alvor ligger denna 18-håls anläggning som också ingår i Pestana golf.

I från banan har du endast några hundra meter ner till Atlantkusten och stränder som Praia do Vau eller Praia do Alemão. Banan slingrar sig fram i vacker parkmiljö och mäter 5 283 m från gul tee och 4 748 m från röd tee. Två bra drives från klubbhuset då har du chansen att ta dig ner till hotellet Alvor Atlantico som ligger på bekvämt avstånd.

Hos oss kan du förbeställa golfbil, vagn, hyra klubbor eller varför inte en beställa en lektion hos golfpron? Vi hjälper dig att boka.

Vale da Pinta - Pestana

Ingår i Longstay Gramacho


En trevlig mästerskapsbana med en del småkluriga hål. Något kuperad bana och ett antal dogleg gör att du får vara på din vakt. Banan uppskattas och anläggningen håller hög klass. Intill ligger systerbanan Gramacho och tillsammans utgör de en mycket fin 36-håls anläggning. Hög stämning och närhet till Ferragudo och Carvoeiro gör detta till en populär anläggning.Av våra boenden ligger Gramacho Pestana och Vila Castelo inom ett par kilometers avstånd.

Salgados Golf - Albufeira Ingår i Longstay Salgados Vila das Lagoas

Vackert inbäddad bland sanddyner och Salgados lagun ligger denna 18-håls anläggning. De flesta hålen omges av vattenhinder i någon form däremot så är buskar och träd inte lika vanligt förekommande, förutom palmer förstås. En flack bana som är lätt att ta sig fram på och som av många uppskattas för sin relativt korta längd. En bana oftast i mycket god kondition, vackra omgivningar och ett fantasktiskt fågelliv gör att de flesta blir positivt överraskade. Banan ligger i direkt anslutning till lägenhetshotellet Salgados Vila das Lagoas.

Vila Sol - Albufeira

Ingår i Longstay Gramacho


En naturskön 27-håls anläggning strax utanför Vilamoura. Banan ingår i Pestanas utbud och kan med fördel kombineras med Pestanas övriga 4 banor. 3st  9-hålslingor med varierande svårighetsgrad, Prime, Challenge och Prestige. De första fyra hålen brukar oftast vara avgörande om du ska få en låg score eller ej!

Quinta da Ria / Quinta de Cime


Vårt senaste tillskott!

En 36 hålsanläggning intill Atlanten och strax öster om staden Tavira. En populär bana med möjlighet att spela 2 olika 18-håls banor. Testa vårt golfpaket med boende på omtyckta Quinta do Marco!

Praia d´el Rey / Westcliffs


Ca 50 min norr om Lissabon, precis intill Atlantkusten, kan vi erbjuda 36 hål av härlig linksgolf! Tre olika boenden finns att välja på hotell, villa eller lägenhet. Fantastisk golf, underbar miljö och riktigt bra priser!!

Men skynda er, det är många som vill bo och spela golf här!

Länk nedan för våra boendealternativ!

© Copyright 2017. All Rights Reserved