Quinta da Marinha

Quinta da Marinha - Cascais - Lissabon


Endast 3 km från centrala Cascais och med ca 25 km till centrala Lissabon ligger denna mycket populära golfanläggning. Vi erbjuder våra gäster boende på hotell eller i townhouse för upp till 5 person. Denna femstjärniga anläggning erbjuder en bana i toppskick och ett trevligt restaurangutbud såsom restaurang Five Pines, Rocca och Bar Trent Jones. Quinta da Marinha, en toppresort intill Atlantkusten!

Rum med balkong
Rum med balkong
Hotell - pool
Hotell - pool
Townhouse med 2 sovrum - 125 kvm
Townhouse med 2 sovrum - 125 kvm
Townhouse sovrum med eget badrum
Townhouse sovrum med eget badrum
Townhouse kök
Townhouse kök
Townhouse vardagsrum
Townhouse vardagsrum
Utemiljö - hotell
Utemiljö - hotell
Hotel Quinta da Marinha
Hotel Quinta da Marinha
Öppen spis i Townhouse
Öppen spis i Townhouse
Townhouse med 1 sovrum - 75 kvm
Townhouse med 1 sovrum - 75 kvm

Välj boende på hotellet eller i townhouse för 2-5 personer. Townhouse finns med både ett sovrum T1 (75 kvm) eller med 2 sovrum T2 (125 kvm) för upp till 4 personer. Frukostbuffé ingår i våra paket. Samtliga boenden gränsar till golfbanan. För gäster boendes i townhouse serveras frukostbuffén i hotellet.

Quinta da Marina Golf 4
Quinta da Marina Golf 3
Quinta da Marina Golf 2
Quinta da Marina Golf 5
Quinta da Marina Golf 1

Golf

I detta paket ingår golf på Quinta da Marinha som ligger precis intill ditt boende. Designad av Robert Trent Jones bjuds du på en golfbana av hög klass, där de flesta av hålen bjuder dig på en mäktig utsikt över Atlanten och Sintra bergen. I våra golfpaket ingår fri eftermiddagsgolf på dina speldagar.


Önskar du lägga till golfrundor på någon av de närliggande banorna som Penha Longa, The Oitavos, Pestana Beloura m.fl är detta möjligt mot ett tillägg. 

Allmänt

Anläggningen erbjuder aktiviteter såsom paddel, tennis, squash och pingis. Inom- och utomhuspool, gym samt SPA-anläggning ingår för dig som gäst. Behandlingar i SPA-avdelningen erbjuds mot avgift. Stranden når du via en promenad på ca 2 km. Närhet till Sintra nationalpark, Cascais och Lissabon för detta område extra spännande.

Välkommen till en av Lissabonområdets absolut populäraste golfanläggningar. Denna del av Portugal har vid flertalet gånger blivit utnämnd till Europas bästa golfdestination.

Priserna inkluderar frukost och fri eftermiddagsrunda på era speldagar.

Inträde till gym, inomhus-, utomhuspool, bastu m.m ingår.

För priser inkl. flygbiljett, be om offert!

Om ni vill bli uppringda så lämna ert telefonnummer när ni mailar oss!


Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005, 0761-161015.

Mail svarar vi på så fort vi kan: info@portugolf.se


© Copyright 2017. All Rights Reserved