Portugolfveckorna

Portugolfveckorna , 6-27 Mars 2019


Tre veckor av gemenskap, tävlingar, middagar, utflykter och massor av golf.


Visst är det underbart att kunna byta ut några veckor av den svenska vintern mot lite golf och sol på den portugisiska sydkusten.

Ett årligt återkommande arrangemang från golfresebyrån Portugolf är Portugolfveckorna. Några veckor då vi erbjuder tävlingar, trevligt umgänge, gemensamma middagar, prisutdelningar, utflykter m.m. Vi har 5 olika banor att spela och ni spelar så mycket golf ni önskar. Vi har förbokade gemensamma starttider 5 dgr/vecka vill ni spela ytterligare 2 dgr/vecka kan ni boka dessa tider på plats i Portugal.


Resan 2019 går till Pestana Gramacho - Algarvekusten Portugal.

Läs mer om vad som ingår genom att klicka på länken: Läs mer..


Många av våra golfgäster är väldigt nöjda med denna anläggning därför har vi valt just Pestana Gramacho som resmål för vårresan 2019. Är det så att ni vill stanna längre i Portugal, hör av er så hjälper vi er med detta!

Portugolfveckorna arrangeras varje höst/vår. Hösten -19 håller vi våra golfveckor på Salgados Vila das Lagoas och Marina Club i Lagos, datum 16 okt-6 nov. 

Följ med du också!

FULLBOKAT!


För våra höstveckor på Marina Club och Salgados Vila das Lagoas Läs mer...

6-27 mars 2019


Veckorna ger möjlighet till trevligt umgänge, chans till ny bekantskap, tävlingar, middagar samt en och annan utflykt. Info om boendet..


Välkomna!Gemesamma middagarTvå kvällar i veckan träffas vi för en gemensam middag. Plats och tid i utskickat program. Ett utmärkt tillfälle för att snacka lite om veckans golfrundor och annat skoj som ni varit med om.GolfvärdTroligtvis kommer du ej att träffa någon av dessa två herrar men säkert någon annan trevlig bekantskap. Under dessa veckor har vi golfvärdar på plats som tar hand om er och får er att trivas extra bra.TävlingarUnder ett par dagar per vecka kommer vi att arrangera tävlingar men bara för dig som önskar. Ibland kanske en singeltävling passar och ibland vill du säkert spela en partävling eller någon av våra lagtävlingar. Info om golfen...UtflykterTillsammans så kommer vi att utforska några platser längs kusten. Vad sägs om Ponta da Piedade, Quinta do Frances, Benagil, Carvoeiro, Monchique m.m. Använd er egen hyrbil så träffas vi på plats eller så kan ni anmäla er för gemensam transport. Omgivningarna..Välkommen!Vi önskar dig välkommen till Longstaygolf med Portugolf och hoppas du ska trivas alldeles utmärkt under din vistelse i Portugal.

Dela gärna med dig av era åsikter via mail till: info@portugolf.se

© Copyright 2017. All Rights Reserved