Portugolfveckorna

Portugolfveckorna , höst/vår 22-23


Ett årligt återkommande arrangemang från golfresebyrån Portugolf är Portugolfveckorna. Några veckor då vi erbjuder tävlingar, trevligt umgänge, gemensamma middagar, prisutdelningar, utflykter m.m. Väljer ni Palm Gardens, Alvor Atlantico eller Pestana Gramacho så har ni 5 olika banor att spela och ni spelar så mycket golf ni önskar. Väljer ni istället boende på Marina club eller Cascade Wellness så spelar ni 3-5 rundor/vecka och kan även lägga till extra rundor till ert paket. Vi har förbokade gemensamma starttider 3-5 dgr/vecka vill ni spela ytterligare golf kan ni boka dessa tider på plats i Portugal.


Vill du åka med på våra gruppresor bokar du med fördel longstay under perioden mars-början av april samt okt-nov. höst/vår 22/23


Veckorna ger möjlighet till trevligt umgänge, chans till ny bekantskap, tävlingar, middagar samt en och annan utflykt. 


Välkomna!Gemesamma middagarTvå kvällar i veckan träffas vi för en gemensam middag. Plats och tid i utskickat program. Ett utmärkt tillfälle för att snacka lite om veckans golfrundor och annat skoj som ni varit med om.GolfvärdTroligtvis kommer du ej att träffa någon av dessa två herrar men säkert någon annan trevlig bekantskap. Under dessa veckor har vi golfvärdar på plats som tar hand om er och får er att trivas extra bra.UtflykterTillsammans så kommer vi att utforska några platser längs kusten. Vad sägs om Ponta da Piedade, Quinta do Frances, Benagil, Carvoeiro, Monchique m.m. Använd er egen hyrbil så träffas vi på plats eller så kan ni anmäla er för gemensam transport.TävlingarUnder ett par dagar per vecka kommer vi att arrangera tävlingar men bara för dig som önskar. Ibland kanske en singeltävling passar och ibland vill du säkert spela en partävling eller någon av våra lagtävlingar.Välkommen!Vi önskar dig välkommen till Longstaygolf med Portugolf och hoppas du ska trivas alldeles utmärkt under din vistelse i Portugal.

Dela gärna med dig av era åsikter via mail till: info@portugolf.se

© Copyright 2017. All Rights Reserved