Pestana Sintra Golf

Pestana Sintra - Lissabon


Beläget precis intill nationalparken Sintra ligger denna anläggning. Golf spelas på Beloura Golf en 18-håls anläggning på gångavstånd från hotellet. Har du fått nog av golfspelandet för dagen så kan du njuta av hotellets spa-anläggning eller varför inte bara ligga oxh slappa vid poolen. 2 mil väster om Lissabon vid Sintra Nationalpark ligger denna golf- och hotellanläggning. Lugn och harmoni i din närhet och med allt du kan tänka dig inom ett par mils avstånd! Välkommen till boende och golf med perfekt läge!

I golfpaketet ingår dubbelrum classic, frukost samt obegränsat med golf. Ingår gör också fri tillgång till hotellets Health Club samt poolområdet. Frukostbuffé ingår och halv- samt helpension kan köpas till. Samtliga rumsalternativ kan kompletteras med tillägg för extrasäng.

DR Deluxe
Executive Suite
DR Deluxe

Golf

Beloura Golf, en 18-håls anläggning som byggdes 2003.

Obegränsat med golf ingår i paketet och vill ni spela en andra runda för dagen bokas den av er på plats i golfreceptionen.

På området finns SPA-avdelning, inomhus- och utomhuspooler samt tenninsbana och så klart anläggningen egen golfbana. Ni har även nära till golfbanan Penha Longa som läggs till mot förmånlig greenfeeavgift. Närhet till den mycket vackra Sintra Nationalpark och ett par mil till Lissabon gör att valmöjligheterna är stora. Välkommen att njuta av Petana Sintra!

Prislista:

7 dygn + 5 golf inkl. frukost

lågsäsong 1/11-28/2, fr 6 200 kr/pers

mellansäsong 1/3-30/6 samt 1/9- 31/10 2019, fr 6 800 kr/pers

högsäsong 15/7-31/8, fr 7 500 kr/pers


Finns även som weekendNågra ord från gäster våra gäster okt 22

"En bra anläggning med ett väldigt trevligt läge. Närheten till Lissabon och Sintra gillade vi!"

© Copyright 2017. All Rights Reserved