Penha Longa

Penha Longa - Lissabon


Bilderna talar sitt tydliga språk, denna anläggning är något utöver det vanliga!

Tre mil väster om Lissabon, vid Sintra Nationalpark ligger denna magnifika golf- och hotellanläggning. Lugn och harmoni i din närhet och med allt du kan tänka dig inom ett par mils avstånd! Golf spelar ni på anläggningens Championship course och det finns även 3-4 närliggande banor så går att komplettera med i ert paket om ni vill ha en mix av flera banor. Området erbjuder det mest ni kan önska er, närhet till stad, hav, golf, natur m.m. Välkommen till första klass!

Penha Longa Hotel
Penha Longa Hotel
Spa & Wellness Center
Spa & Wellness Center
Pool intill Spa
Pool intill Spa
Penha Longa Infinity pool
Penha Longa Infinity pool
Inomhuspool
Inomhuspool
Dubbelrum deluxe
Dubbelrum deluxe
Cascais Suite
Cascais Suite
Lab by Sergi Arola
Lab by Sergi Arola
Midori Restaurang
Midori Restaurang
Mercato Restaurang
Mercato Restaurang

I golfpaketet ingår dubbelrum deluxe (50 kvm) tillval kan göras för Junior Suite (60kvm) eller Executive Suite (112 kvm) samtliga med balkong och utsikt över resort eller golfbana. Frukostbuffé ingår och halv- samt helpension kan köpas till. Samtliga rumsalternativ kan kompletteras med tillägg för extrasäng.

HOLE_06
_DSC1408-L
HOLE_07
Penha Longa Golf _DSC1629-L_preview
HOLE_18

Golf

27-håls anläggning Atlantic course och Monastery. Flertalet gånger värd för PGA European och PGA Challenge tour och plats på topp 10 bland Portugals golfbanor. Ni väljer själv hur många golfdagar ni önskar lägga till under er vistelse. Golf spelar ni på anläggningens Championship course och det finns även 3-4 närliggande banor så går att komplettera med i ert paket om ni vill ha en mix av flera banor

Vill ni spela en andra runda för dagen bokas den av er på plats i golfreceptionen (gäller Penha Longa).

På området finns 7 restauranger bl.a LAB by Sergio Garcia med en stjärna i Guide Michelin. Aktiviteter som paddle, yoga och tennis kan utövas på området. Närhet till Sintra Nationalpark och ett par mil till Lissabon gör att valmöjligheterna är stora. Känner ni för att byta ut en golfrunda mot en stund på hotellets SPA/massage avdelning så funkar det. Välkommen att njuta av Penha Longa!


Några ord från gäster våra gäster

"Vi har haft en kanon weekend. Vilken anläggning och service, fenomenal! Vi lämnade aldrig resorten då vi hade allt och lite till vad vi kunde önska oss. Golf, paddel, spa och god mat och dryck! Så all eloge till Penha Longa, grymt!"

© Copyright 2017. All Rights Reserved