Palmares Beach House Hotel

Palmares Beach House Hotel - Lagos


Vill du njuta av det lilla extra...då har du kommit helt rätt!

Perfekt beläget vid Atlantkusten och med gångavstånd till strand/stad/småbåtsmarina. Palmares Beach House Hotel är ett mycket uppskattat boende och tillsammans med golfbanan Palmares ett av de bästa boende & golfpaket du kan hitta i Portugal. Endast 20 rum och självklart bjuder samtliga rum på en magnifik utsikt över Atlanten. Från hotellet är det gångavstånd till golfbanan och från poolen och terrassen har du utsikt över både bana och Atlanten. Hotellet erbjuder både frukost- och middagsservering. 

Rummen är på 34 kvm och sviterna på 44 kvm samtliga med balkong och havsutsikt. Ta ett dopp i poolen medans du spanar in svingen hos dina golfvänner! Detta är ett boende där du garanterat kommer att känna av den personliga och utmärkta servicen. Vi erbjuder 1 fri vid 7 betalande gäster, 2 vid 16 osv. 

Golf

Golf ingår med spel på 27-håls anläggningen Palmares golf. 3 st 9-hålsslingor i absolut toppklass. "Praia" som slingrar sig utmed Atlantkusten och den välkända stranden "Praia do Meia", "Alvor" parkbana med dess vackra vyer mot Monchique-bergen och "Lagos" även det en parkslinga som dessutom erbjuder ett par vattenhål. Under din vistelse kan du själv välja hur många dagar du vill spela golf och vi förbokar samtliga dina golfrundor. 

Hotellet ligger hundra meter från banan och med gångavstånd till centrum och mängder av restauranger m.m. På 10 min når du stranden Meia Praia. Missa inte de fantastiska klippformationerna ute på udden Ponta da Piedade. Väster om dig ligger trevliga små byar som Burgau, Luz, Salema m.fl. Välkomna till Palmares Beach House Hotel!

Ord från våra gäster:

"Hotellet var riktigt bra. Trevlig och engagerad personal. Vi njöt varje morgon av hotellets utsökta frukostar och valde flera kvällar att äta middag på hotellet då restauranten höll en bra klass. Vi hade  fräscha rum med fantastisk vy över havet och golfbanorna"

Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005, 0761-161015.

Mail svarar vi på så fort vi kan: info@portugolf.se


© Copyright 2017. All Rights Reserved