Vitor´s Village - Longstay

Vitor´s Village - Ferragudo


Här har ni det perfekta boendet om ni vill bo bra med närhet till restauranger och havet. Lägenheter finns med 1 eller 2 sovrum och är stora och rymliga. närmaste golfbanor finns inom ett par kilometers avstånd och inom 10-15 kilometer når ni 6-8 olika banor. Ni spelar golf precis så mycket ni vill och kan välja fritt bland banorna i vårt utbud. I samband med bokningen anger ni vilka banor och datum ni vill spela samt ungefärligt klockslag så sköter vi resten. Inom 2-4 kilometer så når ni två trevliga kustbyar, Ferragudo och Carvoeiro med gott om restauranger m.m. Den lite större staden Portimão ligger inom ca 5 km avstånd.  Mindre livsmedelsbutik finns på området. Ett boende med väldigt goda recensioner och mycket prisvärt!

Välj lägenhet med 1-2 sovrum. Frukostbuffé kan köpas till med servering i hotelldelen. På området finns servering, bar, pool, livsmedelsbutik m.m. Till charmiga fiskebyn Ferragudo går du på 2 min. Lägenheterna är stora och rymliga! Tillägg kan göras för utsikt mot pool/river.

Golf

Inom ca 10-15 km så når du 6-8 olika golfbanor längs kusten. Tala om för oss när och var ni vill spela så sköter vi bokningen. Här väljer du fritt hur ofta och var du vill spela! Greenfeepriset varierar och kan ofta bli lägre om ni väljer fler antal rundor på en och samma bana. Vi har även tillgång till förmånliga priser på vagnhyra, klubbhyra m.m om ni önskar.

Ferragudo är en liten och mycket trevlig by med gott om restauranger m.m. Ett bra boende med närhet till stad, bad och golf! I Portimão (avstånd 5 km) hittar ni allt ni önskar i form av butiker, shoppingcenter, fiskemarknad m.m. Ett golfpaket som passar dig som vill bo med gångavstånd till centrum/restauranger men ett par km bort från golfbanan och även kan tänka dig att ha hyrbil på din resa!


Prisexempel, boende

nov, feb & mars, från 185 kr/pers/dygn

okt, april & maj, från 275 kr/pers/dygn

Golfpaket minimum 10 rundor från 5 500 kr

Longstay exempel, 21 nätter inkl. 15 golf varav 10 rundor på Onyria Palmares och 5 rundor på Penina Championship, från 13 595 kr/pers

© Copyright 2017. All Rights Reserved