Longstay golf Portugal - Cascade Wellness - Lagos

Cascade Wellness - Lagos


En förstklassig anläggning ute på udden Ponta da Piedade - Lagos. Perfekt beläget vid Atlantkusten med gångavstånd till stranden och endast 15 min promenad till Lagos stad. Cascade Wellness är ett mycket uppskattat boende och tillsammans med golfbanan Onyria Palmares ett mycket trevligt golfpaket. Många golfare älskar anläggningen och banan  är en favorit. Från hotellet finns möjlighet att boka transfer, ca 10 min transfertid, mot avgift (longstay). För weekend- och veckogäster ingår transfer i golfpaketen. . Anläggningen som är både ett hotell och lägenhetsboende bjuder på allt du kan önska, en fantastisk utsikt över Atlanten, promenadvänliga stigar längs Ponta da Piedade, gym, tennis, Spa, golfträningsanläggning men framförallt ett ställe för avkoppling! Cascade Wellness är en resort av högsta klass, perfekt för Longstay-golfare!

Vardagsrum lght 2-4 pers
Vardagsrum lght 2-4 pers
Kök
Kök
Badrum
Badrum
Träningsanläggning på området
Träningsanläggning på området
Kväll på Cascade Wellness
Kväll på Cascade Wellness
Resort Pool
Resort Pool
Restauranger på området
Restauranger på området
Spa-avdelning med turkiskt bad...
Spa-avdelning med turkiskt bad...
..även bastu samt pool
..även bastu samt pool

Boendet på Cascade Wellness är väldigt bekvämt.   Lägenheterna är stora och rymliga på 67-77 kvm, med vardagsrum, terrass, sovrum och fullutrustade kök innehållandes bl. a disk- och tvättmaskin. Samtliga lägenheter är nyrenoverade från vintern 18/19. I ditt boende så ingår tillgång till inomhuspool, jacuzzi, bastu och gym.

Städservice ingår 1 ggr/vecka vid Longstay. Vid hotelldelen finns bar, restaurang, tillgång till Spa mm.

Golf

Golf ingår med spel på 27-håls anläggningen Onyria Palmares. 3 st 9-hålsslingor i absolut toppklass. "Praia" som slingrar sig utmed Atlantkusten och den välkända stranden "Praia do Meia", "Alvor" parkbana med dess vackra vyer mot Monchique-bergen och "Lagos" även det en parkslinga som dessutom erbjuder ett par vattenhål. Vi förbokar de 4 första rundorna åt er, återstående rundor bokar ni på plats inom 48 timmar från speltid. Vill du så lägger vi till golfspel på Espiche, Morgado, Álamos, Salgados och Penina Championship, 5 anläggningar i närområdet.

Får du inte nog av golf så har du möjlighet att bättra på närspelet på hotellets egen träningsanläggning. En kort promenad på ca 15 min tar dig till Lagos stad med mängder av restauranger, butiker m.m. På ett par minuter når du den mysiga stranden Praia do Canavial. Väster om dig ligger trevliga små byar som Burgau, Luz, Salema m.fl. Välkommen att njuta av Cascade Wellness & Lifestyle Resort!


För 2022 gäller fri avbokning av boende & golf fram till 22 dgr innan ankomst.

Paketpriser inkl. flyg, 3 veckor boende, golf & golfvagn fr 18 900 kr/pers. 

Boende & golfpaket exkl flyg fr 13 900 kr/pers (3 veckor) 

Lägg till extra vecka fr 2 400 kr/pers

Förmånligaste longstaypriser erhåller ni under perioden 1 okt-31 mars.

Mot tillägg/avdrag så kan du lägga till/dra ifrån för antalet golfrundor. 

Övriga tillägg:  "Pool view" 90 kr/dygn/pers

Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005, 0761-161015.

Mail svarar vi på så fort vi kan: info@portugolf.se

© Copyright 2017. All Rights Reserved