Pedras da Rainha

Pedras da Rainha, Cabanas/Tavira


Perfekt beläget vid Atlantkusten och med gångavstånd till strand/stad/restauranger. I Pedras da Rainha har vi tagit fram ett mycket prisvärt longstaypaket med ett förmånligt golfpaket där ni får spela så mycket som 2/3 av era rundor på premiumbanorna Quinta da Ria och Quinta de Cima. På anläggningen finns både frukost- och middagsservering. För våra Longstaygäster bokas lägenheter med 1-3 sovrum. På anläggningen finns tennis, padel, pool, restaurang, minilivs, tvätthall m.m. Möjlighet finns att lägga till flygbiljett med direktflyg från Oslo, Göteborg, Arlanda samt Köpenhamn. Har du egen flygbiljett är du välkommen att boka paketet exkl flyg. Välkomna till Pedras da Rainha och ett mycket trevligt longstaypaket!Pedras da Rainha
Pedras da Rainha
Pedras da Rainha - Bar & Pool
Pedras da Rainha - Bar & Pool
Området
Området
Kök - T2 villa
Kök - T2 villa
Sovrum T1
Sovrum T1
Badrum T1
Badrum T1
Tennis/Padel
Tennis/Padel
Cabanas Beach
Cabanas Beach

Boende

På Pedras da Rainha finns 3 olika storlekar av lägenheter, T1 med ett sovrum (50 kvm) samt T2 med 2 sovrum (90 kvm) och även T3 med 3 sovrum  (140 kvm). Observera att både T1 & T2 endast har ett badrum. Lägenheterna är rymliga och har kök utrustat med bland annat mikrovågsugn, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare och kylskåp. I vardagsrummet finns matplats, sittgrupp och tv. Rummen är ljusa och har framför allt trämöbler som inredning. Frukost finns på boendet att köpa för ungefär 120 kr. Parkering finns på boendet med begränsat antal platser. Lägenheterna saknar tvättmaskin men tvätthall finns vid receptionsområdet.  Ett bra beläget boende med många möjligheter!

Golfbanor


Golfbanorna som ingår i grundpaketet är Quinta da Ria, Quinta de Cima och Quinta do Vale. Ni har möjlighet att spela andra banor som Benamor, Monte Rei, Quinta do Vale m.fl. mot pristillägg. 

Quinta da Ria och Quinta de Cima ligger ca 15 minuter från boendet, en 36-håls anläggning precis vid havet. Quinta da Ria är en bana med fantastiska vyer över havet och naturreservatet Rio Farmosa.  Quinta de Cima är en svårare bana men med breda fairways. Quinta do vale ligger cirka 25 minuter från boendet och är en bana som ligger precis vid Guadiana floden och den spanska gränsen. I ditt longstaypaket väljer ni minst 10 rundor per person för bäst pris. För vistelse under v 42-47 och v 9-14 kan du spela på våra förbokade starttider 2-3 dgr/vecka, övriga tider bokar ni som tidigast 72h innan spel. Ett prisvärt longstaypaket med spel på riktigt bra golfbanor.


Quinta de Cima
Quinta de Cima
Quinta da Ria
Quinta da Ria
Quinta da Ria
Quinta da Ria
Quinta Do Vale
Quinta Do Vale
 Quinta da Ria/ Quinta de Cima
Quinta da Ria/ Quinta de Cima
Quinta da Ria/De Cima Klubbhus
Quinta da Ria/De Cima Klubbhus
After Golf
After Golf

Allmänt

Cabanas är en mindre by som ligger vid havet, cirka 7 km öster om Tavira, 30 minuters bilresa från spanska gränsen och 30 minuter från Faros flygplats. Inom gångavständ finner du mängder av olika restauranger och butiker.  Närhet till både hav och lansbygd för att området lämpar sig perfekt för olika aktiviteter såsom cykel, bad, promenader m.m. På er boendeanläggningn finns pool, tennis, padel m.m. Välkommen till Pedras da Rainha och Cabanas/Tavira!

Prislista 2024/25:

Longstay i Cabanas pågår från 15 okt-30 april

Våra longstaypaket går att köpa med direktflyg från Oslo, Göteborg, Arlanda samt Köpenhamn. Du kan även köpa våra paket utan flygbiljett.


Du väljer själv antal dygn och golfrundor för din resa, nedan följer några exmpel:


-Paketerbjudande: 14 dgr inkl. 10 golf -  fr 12 900 kr/pers 

-Paketerbjudande: 21 dgr inkl. 10 golf - fr 13 900 kr/pers 

-Paketerbudande: 28 dygn inkl. 10 golf - fr 15 500 kr/pers


Lägg till extra golfrundor i ditt paket fr 750 kr/runda.

Möjlighet finns även att dela på större boenden i T2 och T3 för 2-6 pers.Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005© Copyright 2017. All Rights Reserved