Vila Valverde

Vila Valverde - Lagos


Välkommen till underbara Vila Valverde utanför Lagos på Algarvekusten. Detta boende och golfpaket är för dig som önskar något extra, några kronor dyrare men långt ifrån det vanliga. Detta boutiquehotell har 15 eleganta och modernt inredda dubbelrum. Atmosfären är personlig och du kan koppla av och njuta av några härliga dygn. Från början var detta en gammal herrgård som under senare år genomgått en totalförvandling. Med utsikt över Praia da Luz är detta ett av de vackrare ställen att uppleva din golfsemester på. 

Unika och personligt inredda dubbelrum. Ytorna är generösa och samtliga rum har bekväma sängar, en sittdel, AC, tv, golvvärme m.m. Hotellets frukostbuffé serveras mellan kl. 8-11 och om det önskas kan den avnjutas på hotellets terrass med vy över Atlanten. Samtliga rum har balkong eller terrass.

Golf

I detta paket är valet självklart, Espiche Golf och Onyria Palmares, endast det bästa är gott nog! Båda anläggningarna är prisade som två av de bästa anläggningarna på kusten. Ni väljer själva om ni vill spela 4,5 eller 6 rundor på en vecka. 

Området på 5 hektar mark består av div. odlingar och apelsinträd. Trädgården inbjuder till promenad eller kanske ett dopp i poolen. Golfbanorna ligger inom 5-7 km avstånd. En promenad på ca 10 min tar er till Atlantkusten och Praia da Luz med flertalet restauranger och sandstrand. Föredrar du mat på hotellet så äter du i en förstklassig fine dining restaurang. Unna dig något speciellt, välkommen till Vila Valverde!


© Copyright 2017. All Rights Reserved