Vila das Lagoas

Salgados Vila das Lagoas


Perfekt beläget intill Atlanten och Salgados Golfbana med endast 2 min promenad till närmaste matvarubutik. Vila das Lagoas ett lägenhetshotell med hög standard. Här har ni tillgång till spel på 3 olika banor, Salgados, Morgado och Álamos. För er med hyrbil finns fri parkering. Stranden och lagunen med stora promenadområden når ni på 5 minuter. Till närmaste matvarubutik har ni 300 meter från boendet. Guia shoppingcenter och Albufeira stad ligger inom 5-7 km. En väldigt uppskattad och populär anläggning!


Anläggningen erbjuder boende med plats för 1-6 personer i lägenheter med 2 (T2) eller 3 (T3)  sovrum. Lägenheterna är modernt inredda och köken är fullutrustade med bl.a disk- och tvättmaskin. Städning ingår 2 ggr/vecka och med 1 byte av sängkläder, handdukar/vecka

Golf

Ni har möjlighet att välja spel på 3 olika banor, Morgado, Àlamos och Salgados golf, samtliga banor håller hög standard. Ttransport till samtliga våra rundor är förbokad och avgår utanför receptionen vid boendet. Till närmaste banan, Salgados, tar ni er till fots (400 meter) I longstaypaketet ingår 4 greenfee/vecka. Under våra golfdagar ingår fri golf, önskar ni spela mer än en runda/dag så bokar ni dagens andra runda på plats i receptionen. Avstånd med hotellets transfer till Morgado Golf och Álamos ca 30 min. Extra golfdagar läggs till för 425 kr/dag/pers.


1 restaurang, 2 barer, utomhuspooler, inomhuspool, tennisbana, SPA och gym är något av det ni har att välja på. Vill ni ta ett svalkande dopp i Atlanten promenerar ni ca 400 m till sandstranden Praia dos Salgados. I närheten finns också en mycket trevlig lagun med promenadstråk. Närområdet består av flera hotell med flertalet restauranger att välja bland. Inom gångavstånd finns även flertalet restauranger vid stranden.

Kommentar från gäster sept-18:

En underbar anläggning med närhet till hav och riktigt bra golbanor. Vi är jättenöjda och återvänder mer än gärna!Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005, 0761-161015.

Mail svarar vi på så fort vi kan: info@portugolf.se


© Copyright 2017. All Rights Reserved