Portugolf Höstveckor

Portugolfveckorna, okt-nov 2019


Tre veckor av gemenskap, tävlingar, middagar, utflykter och massor av golf.

Visst är det underbart att kunna byta ut några av de mörkaste höstveckorna mot lite golf och sol på den portugisiska sydkusten.

Ett årligt återkommande arrangemang från golfresebyrån Portugolf är Portugolfveckorna. Några veckor då vi erbjuder trevligt umgänge, tävlingar, gemensamma middagar, prisutdelningar, utflykter m.m. Vi har förbokade gemensamma starttider oavsett om ni väljer att delta i våra tävlingar eller om ni vill spela på egen hand. Passar inte datumen er exakt så går dessa att ändra några dagar åt "båda hållen".


Hösten 2019 erbjuder vi 2 alternativ för dessa veckor, Marina Club i Lagos eller Vila das Lagoas i Salgados, båda ligger på Algarvekusten Portugal. Läs mer om vad som ingår genom att klicka på länken: Läs mer..


Under senare år har många av våra longstaygäster valt just dessa anläggninar som sina favoriter. Är det så att ni vill förlänga er vistelse några veckor så funkar det jättebra, säg bara till i så fall.

Portugolfveckorna arrangeras varje höst/vår, följ med du också!


Nu är anmälan öppen för höstveckorna 2019!

Anmälningsläget per 30/1-19: Marina Club 6 platser kvar, Salgados 8 platser kvar

Klicka för att läsa mer om boendet på Salgados

Klicka för att läsa mer om boendet på Marina club


16 okt-6 nov 2019


Veckorna ger möjlighet till trevligt umgänge, chans till ny bekantskap, tävlingar, middagar samt en och annan utflykt.

Välkomna!Gemensamma middagarNågra kvällar i veckan arrangerar vi gemensamma middagar. Plats och tid presenteras senare i utskickat program. Ett utmärkt tillfälle för att snacka lite om veckans golfrundor och annat skoj som ni varit med om.GolfvärdTroligtvis kommer du ej att träffa någon av dessa två herrar men säkert någon annan trevlig bekantskap. Under dessa veckor har vi golfvärdar på plats som tar hand om er och får er att trivas extra bra.TävlingarUnder ett par dagar per vecka kommer vi att arrangera tävlingar men bara för dig som önskar. Ibland kanske en singeltävling passar och ibland vill du säkert spela en partävling eller någon av våra lagtävlingar.UtflykterTillsammans så kommer vi att utforska några platser längs kusten. Vad sägs om Ponta da Piedade, Quinta do Frances, Benagil, Carvoeiro, Monchique m.m. Använd er egen hyrbil så träffas vi på plats eller så kan ni anmäla er för gemensam transport.Välkommen!Vi önskar dig välkommen till Longstaygolf med Portugolf och hoppas du ska trivas alldeles utmärkt under din vistelse i Portugal.

Dela gärna med dig av era åsikter via mail till: info@portugolf.se

© Copyright 2017. All Rights Reserved