Onyria Palmares Beach House Hotel

Onyria Palmares BHH - Lagos


Perfekt beläget vid Atlantkusten och med gångavstånd till strand/stad/småbåtsmarina. Onyria Palmares Beach House Hotel är ett mycket uppskattat boende och tillsammans med golfbanan Onyria Palmares ett mycket trevligt golfpaket. Många golfare älskar anläggningen och banan  är en favorit. Från hotellet är det gångavstånd till golfbanan och från poolen och terrassen har du utsikt över både bana och Atlanten. På hotellet finns både frukost- och middagsservering. samtliga hotellrum har havsutsikt.

Boendet på Onyria Palmares är något alldeles extra! Anläggningen ligger ett stenkast från småbåtsmarinan vid Lagos stad.  Rummen är på 34 kvm och sviterna på 44 kvm samtliga med balkong och havsutsikt. Ta ett dopp i poolen medans du spanar in svingen hos dina golfvänner!

Golf

Golf ingår med spel på 27-håls anläggningen Onyria Palmares. 3 st 9-hålsslingor i absolut toppklass. "Praia" som slingrar sig utmed Atlantkusten och den välkända stranden "Praia do Meia", "Alvor" parkbana med dess vackra vyer mot Monchique-bergen och "Lagos" även det en parkslinga som dessutom erbjuder ett par vattenhål. Vi förbokar samtliga rundor åt er!  

Hotellet ligger endast ett par hundra meter från banan och med gångavstånd till centrum och mängder av restauranger m.m. På 10 min når du stranden Meia Praia. Missa inte de fantastiska klippformationerna ute på udden Ponta da Piedade. Väster om dig ligger trevliga smår byar som Burgau, Luz, Salema m.fl.

Ord från våra gäster, nov-18

"Hotellet var riktigt bra. Trevlig och engagerad personal. Vi njöt varje morgon av hotellets utsökta frukostar och valde flera kvällar att äta middag på hotellet då restauranten höll en bra klass. Vi hade  fräscha rum med fantastisk vy över havet och golfbanorna"

Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005, 0761-161015.

Mail svarar vi på så fort vi kan: info@portugolf.se


© Copyright 2017. All Rights Reserved