Longstay golf Portugal - Salgados Vila das Lagoas

Salgados Vila das Lagoas - Longstay


Perfekt beläget intill Atlanten och Salgados Golfbana med endast 2 min promenad till närmaste matvarubutik. Vila das Lagoas ett lägenhetshotell med hög standard. Här har ni tillgång till spel på 3 olika banor, Salgados, Morgado och Álamos. Önskar ni fri transport till banorna så förbokar vi detta åt er. För Longstay-gäster så bokas golfen antingen på morgonen fram till kl 8.30 eller efter lunch. För er med hyrbil finns fri parkering. Vill ni så förbokar vi samtliga golfrundor och transporter till Moragado och Álamos ingår i priset utan extra kostnad. Vill ni sköta detta själva på plats så är vår rekommendation att alltid ha minst en vecka framför sig med förbokade golftider. För att försäkra sig om fri transport måste denna också alltid förbokas med minst en vecka. På plats görs detta i receptionen.


Anläggningen erbjuder boende med plats för 1-6 personer i lägenheter med 2 (T2) eller 3 (T3)  sovrum. Lägenheterna är modernt inredda och köken är fullutrustade med bl.a disk- och tvättmaskin. Städning ingår 2 ggr/vecka och med 1 byte av sängkläder, handdukar/vecka. Lägg till SPA/gym paket som även inkluderar 1 fri massage för endast 875 kr/pers under din longstay.

Golf

Ni har möjlighet att välja spel på 3 olika banor, Morgado, Àlamos och Salgados golf, samtliga banor håller hög standard. Förbokar vi transport åt er så ingår denna gratis från hotell till bana. I longstaypaketet ingår 4 greenfee/vecka. Önskar ni spela mer än en runda/dag så bokar ni dagens andra runda på plats i receptionen. Avstånd med hotellets transfer till Morgado Golf och Álamos ca 30 min. Extra golfdagar läggs till för 425 kr/dag/pers.

Hotellet

1 restaurang, 2 barer, utomhuspooler, inomhuspool, tennisbana, SPA och gym är något av det ni har att välja på. Vill ni ta ett svalkande dopp i Atlanten promenerar ni ca 400 m till sandstranden Praia dos Salgados. I närheten finns också en mycket trevlig lagun med promenadstråk. Närområdet består av flera hotell med flertalet restauranger att välja bland. Inom gångavstånd finns även flertalet restauranger vid stranden.

Kommentar från gäster sept-18:

En underbar anläggning med närhet till hav och riktigt bra golbanor. Vi är jättenöjda och återvänder mer än gärna!


Hösten -19 håller vi våra golfveckor på Salgados Vila das Lagoas och Marina Club i Lagos, från mitten av okt-mitten av nov. Reser du under denna period så är du inbjuden att delta i tävlingar, middagar, utflykter m.m. Väldigt trevligt och mycket uppskattat!

Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005, 0761-161015.

Mail svarar vi på så fort vi kan: info@portugolf.se


© Copyright 2017. All Rights Reserved