CascadeWellness

Cascade Wellness - Villa vid havet!


En förstklassig anläggning ute på udden Ponta da Piedade ca 2 km från Lagos stad. Perfekt beläget vid Atlantkusten med gångavstånd till stranden och endast 15 min promenad till Lagos stad. Cascade Wellness är ett mycket uppskattat boende och tillsammans med golfbanan Onyria Palmares ett mycket trevligt golfpaket. Många golfare älskar anläggningen och banan  är en favorit. Från villan har ni ca 10 min transfertid till golfbanan. På anläggningen finns hotell, lägenheter och villor. Anläggningen bjuder på allt du kan önska, en fantastisk utsikt över Atlanten, naturupplevelser längs Ponta da Piedade, gym, tennis, Spa och en golfträningsanläggning! Cascade Wellness är en resort av högsta klass, perfekt för golfare som vill njuta lite extra..!

Boendet på Cascade Wellness är väldigt bekvämt.   Villor för upp till 10 personer med egen pool.  vardagsrum, terrass, sovrum och fullutrustade kök innehållandes bl. a disk- och tvättmaskin. Vid hotelldelen finns bar, restaurang, tillgång till Spa och en träningsanläggning för dig som vill finslipa formen inför golfrundan.

Golf

Golf spelas med fördel på 27-håls anläggningen Onyria Palmares. 3 st 9-hålsslingor i absolut toppklass. "Praia" som slingrar sig utmed Atlantkusten och den välkända stranden "Praia do Meia", "Alvor" parkbana med dess vackra vyer mot Monchique-bergen och "Lagos" även det en parkslinga som dessutom erbjuder ett par vattenhål. Inom ett avstånd på ca 2-15 km hittar du ytterligare 4 golfbanor av mycket hög standard.

Får du inte nog av golf så har du möjlighet att bättra på närspelet på hotellets egen träningsanläggning. En kort promenad på ca 15 min tar dig till Lagos stad med mängder av restauranger, butiker m.m. På ett par minuter når du den mysiga stranden Praia do Canavial. Väster om dig ligger trevliga smår byar som Burgau, Luz, Salema m.fl. Välkommen att njuta av Cascade Wellness & Lifestyle Resort!

Villapris från 695 kr/pers/dygn

Golfpaket enl önskemål, från 600 kr/runda.


Portugolf AB,

Öppettider mån-fre kl 11-18, lör kl 10-13.

Telefon 0761-161005, 0761-161015.

Mail svarar vi på så fort vi kan: info@portugolf.se

© Copyright 2017. All Rights Reserved