DonaFilipaSviten

Dona Filipa Hotel & Golf Resort


Boka Premium Sviten på Dona Filipa Hotel!

Omgiven av milsvidda sandstränder ligger denna exklusiva golfanläggning i vacker miljö med närhet till Vilamoura och Faro, endast ca 5 km från Faro flygplats. Flera av Europas bästa golfbanor finner du i området. Som gäst på Dona Filipa ingår golfspel på San Lorenzo och Pinheiros Alto.! När du inte spelar golf kan du njuta av en stor pool, tennis, motionsspår, gym eller bara koppla av vid någon av anläggningens restauranger/barer. Ett givet paket för dig som vill unna dig boende och golf i världsklass!

Premium sviten är på 100 kvm och rymmer upp till 4 vuxna.. Frukost ingår och möjlighet finns att köpa till halvpension. Samtliga rum är utrustade med AC, wifi och TV. Nyligen renoverat till högsta standard mixar man modern stil med portugisisk tradition. På anläggningen finns fyra restauranger av hög standard, välj bland Kamal, Dom Duarte, Duques Lounge bar eller relaxa vid poolbaren! Ni blir serverade rätter från det internationella köket likväl som det portugisiska.

Golf

Med fri transfer från hotellet på ca 5-10 min når ni anläggningens 18-håls bana San Lorenzo en bana av hög kvalitet som flera gånger utsetts till en av Europas bästa banor och utan tvekan en av de vackraste. Anläggningen slingrar sig fram i park/skogslandskap utmed Ria Formosa.


Pinheiros Altos 27-hålsanläggning ligger mitt i Ria Formosas naturreservat. Bara ett stenkast från Atlantens sandstränderna är du garanterad vackra vyer som du sällan skådat.

Allmänt

När ni inte spelar golf finns goda möjigheter till aktiviteter såsom tennis. löpning, promenader m.m. Restaurangerna har ett gott rykte om sig att servera bra mat och bjuder på mycket god service. Läget erbjuder bra möjigheter att ta sig till byar och städer i närheten, såsom Vilamoura, Faro, Tavira, Olhão m.fl. Vi besökte Dona Filipa en eftermiddag i september-18 och vi kommer tillbaka..... En exklusiv anläggning i riktigt golfområde!


Prisexempel del i premium sviten inkl frukost & golf:

5 dygn inkl. 3 golfdagar pris fr 1395 kr/pers/dygn

Period 17/11-11/1 2019: 7 dygn inkl 5 golfrundor, från 9 595 kr/pers

Period 12/1-15/2 2019: 7 dygn inkl 5 golfrundor, från 10 895 kr/pers

Period 16/2-22/3 2019: 7 dygn inkl 5 golfrundor, från 11 795 kr/pers

Period 23/3-3/5 2019: 7 dygn inkl 5 golfrundor, från 13 295 kr/pers


Sviten går även att hyra för kortare vistelse, weekends m.m

Fri transfer till golfbanorna (San Lorenzo & Pinheiros) ingår

 

© Copyright 2017. All Rights Reserved